פטריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2014 | 15:28 | מאת: אלין

יש לי בעיה בנוגע לפוריה בנרתיק שחוזרת על עצמה כל הזמן פניתי לרופא נשים אינספור פעמים מה עליי לעשות?

אלין שלום, לא ציינת אילו טיפולים קיבלת ולא עזרו וכן אם יש נסיבות מסוימות שגורמות לך לבעיה (אחרי קיום יחסי מין או בזמן מחזור). מבחינה תרופתית יש טבליות וגינליות שניתן להשתמש בזמן שיש דלקת (חלקם נמכרים ללא מרשם) וישנם כדורים נגד פטריות שנמכרים במרשם רופא. ניתן להיעזר בתכשירים משלימים כמו ג'ל פמינה לקטאל, להחזרת החומציות של הנרתיק, תכשירי פרוביוטיקה, ופורמולות צמחיות שמיועדות למניעת פטרת וגינלית. כמו-כן, ניתן להתייעץ עם תזונאי/ת לגבי תזונה מיוחדת למניעת פטרת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות