האם יש כדור להפסקת החלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2014 | 00:05 | מאת: מיכל

היי ליאת בהמשך לשאלתי ממקודם בעניין הגודש בשד אני מניקה כבר 5 חודשים בערך ואמרו לי שיש כדור שמפסיק את ייצור החלב מה שמו והאם הוא דורש מרשם כמו כן האם הוא מתאים לאחר זמן ממושך של הנקה תודה מראש מיכל

מיכל שלום, קיימת תרופה לייבוש חלב אם, אך היא דורשת מרשם רופא. מומלץ להפסיק את ההנקה בהדרגה כדי להפחית את תופעת הגודש ולאפשר לתינוק להתרגל לכך. את הכדור ניתן לקחת גם אחרי מספר חודשים של הנקה, אך ייתכן ויעילותו תהיה פחותה לעומת נטילה בשלבים ראשונים של הנקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות