מטרוג'יל - טיפול באמבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2014 | 18:06 | מאת: מיכל

שלום אחרי הרבה זמן בו כאב לי הבטן עם גזים ושלשולים עשיתי בדיקת טפילים ונמצא שיש לי אמבה במערכת העיכול קיבלתי טיפול של 500 מ"ג מטרוג'יל *3 * 10 ימים. במהלך ה10 ימים וגם קצת אחרי הרגשתי ממש טוב מבחינת פעילו המעיים. לצערי אחרי 3 ימים חזרו כאבי הבטן השלשולים והגזים :( מה יכולה להיות הבעיה?

מיכל שלום, אין אפשרות לדעת בוודאות מהי הסיבה לתופעות שתיארת ללא בירור רפואי. צריך לוודא שהבעיה המקורית אכן נפתרה. בנוסף, ייתכן ומדובר בתופעות לוואי של התרופה שקיבלת. צריך לחזור על בדיקות הצואה. ניתן בנוסף לקחת תכשיר פרוביוטיקה לאיזון הפלורה של המעיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות