חיפוש emela 5% spray

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2014 | 17:00 | מאת: גרא שכטר

אני מטופל בדיאליזה,ולפני כל טיפול,תוקעים לי במקום שנמצאת פיסטולה מושתךת,מחט,אחת ליציאת דם,אחת לכניסת הדם. עד עכשיו השתמשתי ב-אמלה 5% משחה,לאחרונה הכללית שמכרה לי את השפורפרת, מכרה אותה,ועכשיו הם הפסיקו למכור,והמחיר בשוק החופשי,מעל 100 משקל. אני מחפש אמלה ספרי להפגת כאבי דקירה הכרוכה בטיפול הדיאליזה. האם אפשר להשיג את הספרי הזה? או ספרי בשם אחר, המחלי כאבי דקירה. בתודה,ושבת שלום.

שלום, כדאי לברר בקופת חולים, אם באמצעות מרשם כן תוכל להשיג אמלה בהנחה, כי ברור שיש לך סיבה מוצדקת לשימוש במאלחש. קיים ספריי מאלחש אך הוא מיועד למטרה אחרת (סטאד 100, מיועד לשימוש בזמן קיום יחסי מין). יש גם תרסיס בשם xylocaine, אך לא בטוח שהוא זמין לרכישה פרטית. ניתן להתייעץ עם רופא אם מותר לך להשתמש בספריי קירור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות