הפסקת הווסת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/04/2014 | 01:23 | מאת: מלכה

שלום!! אני בת 46 המחזור החודשי הפסיק לי כבר מעל לחצי שנה רופאת נשים אמרה לי לפני בדיקת ההורמונים שאני בסיום. שאלתי האים יש סיכוי שאני יקבל עוד פעם מחזור והאים אני צריכה לקחת איזה שהוא כדור כי הפסיק לי המחזור והאים זה בסדר שאני לא לוקחת שום טיפול כרגע אציין שאני מרגישה ממש טוב תודה אשמח לתגובה

מלכה שלום, אין הכרח לקחת טיפול תרופתי עקב הפסקת המחזור. במידה ויש תופעות לוואי לא נעימות בעקבות הפסקת המחזור (גלי חום, יובש נרתיקי, עצבנות, חרדות ועוד), הרופאה יכולה על פי שיקול דעתה, להמליץ על טיפול הורמונלי חליפי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות