אורנה 19

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/04/2014 | 23:52 | מאת: שירה

אתמול עשיתי אורנה 19 בבית השחי תמיד שאני עושה לא קורה לי כלום ואתמול פתאום אחרי שעשיתי יצא לי אדום שורף שמתי טיפה גל שירגיע את המקום אבל זה שרף עוד יותר ועכשיו יש לי אדום מה אני צריכה לעשות בשביל להרגיע את המקום ?

שירה שלום, אם מריחת ג'ל גרמה לצריבה, תנסי למרוח תכשיר שמנוני כמו משחת 'סקין סייבר' של מורז (משחה טבעית, המבוססת על צמחי מרפא). תוכלי גם לנסות למרוח ביאפין, להרגעת העור. אם זה לא עוזר, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות