שלפוחיות באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/04/2014 | 00:02 | מאת: אביב

שלום רב! לליאת, אני בת 46 מזה 16 שנים אני סובלת בגירוי באצבעות ידי , ברגע שאני באה עם חונרי ניקוי האצבעות שלי מתמלאות בדלפוחיות גירודים ודימומים מה עלי לעשות אני משתמדת שנים בכפפות.

אביב שלום, אם יש לך רגישות לחומרי ניקוי עלייך להימנע מחשיפה אליהם. שימוש בכפפות יכול לעזור או שתבדקי אם יש חומרים עדינים יותר שלא גורמים לך לגירוי. תכשירים תרופתיים למריחה על השלפוחיות דורשים מרשם רופא, ולכן כדאי לפנות לרופא עור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות