ניקוי תרופה מהדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/04/2014 | 02:10 | מאת: רן

אני נוטל מספר חודשים ציפרלקס 10 מ"ג בשל בעיות חרדה והפרעות פאניקה, יש לי מספר תופעות לוואי שמציקות לי כגון: השמנה, עייפות, אפאתיה ואדישות,זקפה חלשה ומיעוט זרע. אני כבר שבוע לוקח חצי כדור (5 מ"ג) כדי לראות אם הכדור יהיה אפקטיבי ויפחתו התופעות לוואי, התופעות לוואי בהחלט ירדו מאז שהורדתי את המינון, השאלה אם שבוע זה זמן מספיק בירידת המינון כדי לדעת אם הכדור משפיע עלי טוב גם בחצי מינון או שלוקח מספר שבועות עד שהתקופה שנטלתי 10 מ"ג תתנקה מהגוף?

רן שלום, לוקח פרק זמן של 5-7 ימים עד שרמות התרופה בדם מתאזנות על המינון החדש. אך עדיין ייתכן מצב ותהיה תגובה מאוחרת יותר להורדת המינון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות