פרוקור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/04/2014 | 10:29 | מאת: יפה

ברצוני לשאול אם התרופה פרוקור יכולה להשפיע על לחץ הדם ולגרום לירידה חדה . בעלי מקבל דיובאן 80 מ"ג ואיזוקט 40 מ"ג פעמיים ביום לאחרונה אחרי פרפור פרוזדורים מקבל פרוקור - התחיל ב-4 כדורים בהדרגה ירד ל-2 ולבסוף יעצר על כדור 1 ליום למניעה .בחלק מהיום לחץ הדם מאוד מאוד נמוך. תודה

יפה שלום, תופעת לוואי של ירידה בלחץ הדם בעקבות טיפול בפרוקור לבליעה מדווחת בפחות מ-1% מנוטלי התרופה. אם זהו השינוי היחידי בטיפול התרופתי של בעלך, ייתכן וזה קשור לפרוקור וצריך ליידע את הרופא שלו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות