ונלפאקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/04/2014 | 22:43 | מאת: aiilet

שאלה רופא במחלקה פסיכייאטרית המליץ לי על ונלפאקסין אני חולת סוכרת XR75 טייפ 1 אחרי שקראתי את עלון השימוש בתרופה כתוב כל כך הרבה דברים שמסוכנים .אז מה עושים לוקחים?למרות כל האזהרות זה ממש מפחיד..האם זו תרופה שאפשר לקחת רק בלילה כי היא גורמת לישנוניות ואי אפשר לתקפקד איתה האם זה בסדר והאם אפשר לשתות פעם ב .... כוס יין? תודה וחד שמח..

שלום, ונלפקסין יכולה או לגרום לישנוניות או להיות מעוררת ולא תוכלי לדעת בוודאות איך היא תשפיע עלייך עד שלא תיקחי אותה. במידה והיא גורמת לישנוניות ומיועדת ללקיחה רק פעם אחת ביום, תוכלי לקחת אותה בלילה. אין אזהרה ספצפית לגבי שימוש בתרופה בחולי סכרת, אך אם יש פגיעה בתפקוד הכלייתי שלך, יש לבצע התאמת מינון. לא מומלץ לצרוך אלכוהול במהלך הטיפול בתרופה זו. לגבי כוס יין מדי פעם, רק באישור הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות