ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/04/2014 | 23:00 | מאת: יואב

ליאת שלום, אני נטלתי פריפול לשיפור הברזל מכיוון שהיה לי חוסר (אני צמחוני) הרופא אמר לי להפסיק אך בבדיקת הדם האחרונה שעשיתי גילו שהמוגלובין ירד. האם אני אצטרך שוב ליטול פריפול? אני בן 13

יואב שלום, חשוב לבדוק אם ההמוגלובין בטווח הנורמה או שנמוך ממנו, וכן מה מצב מאגרי הברזל בגוף. מומלץ לפנות לתזונאי/ת שיתאימו לך תפריט צמחוני שמכיל ברזל. אם יש בעיה בהמוגלובין ובמאגרי הברזל, ייתכן ותצטרך לקבל השלמה של ברזל בכדורים. מומלץ להתייעץ שוב עם הרופא שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות