שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2014 | 00:20 | מאת: shefaa

שלום האם יש מוצר להרזייה מה שהוא טבעי ורואים את התוצאה מהר??

23/04/2014 | 00:24 | מאת: מייק

יש מוצר שנוטלים אותו בכדורים אך הוא נמצא בסופר פארם ולא בניו פארם

שלום, כל אחד מגיב אחרת לתכשירי דיאטה למיניהם, ולכל אחד מתאים תכשיר אחר. תוכלי לגשת לאחד הסניפים ברשת ניופארם ולהתייעץ לגבי מוצר המתאים לך ספציפית. יש מבצע על מוצרי הרזיה מסוימים בתאריכים 23.4.14 עד ה-27.4.14. חשוב לציין שכל תהליך חייב להיות מלווה בהפחתת צריכת הקלוריות, פעילות גופנית, ושתיה מרובה של מים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות