תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2014 | 06:49 | מאת: רעות

שלום רציתי לדעת האם מותר לקחת תינוקת בגיל כזה לים ואם כן באיזה קרם הגנה מומלץ להשתמש? תודה ויום טוב

רעות שלום, חשוב להפעיל שיקול דעת. לרוב ממליצים מגיל חצי שנה, אך אין מניעה לקחת עוד קודם בתנאי שנזהרים. ניתן לקחת את הילדה בבוקר מוקדם (עד 10) או אחר הצהריים (אחרי ארבע). חשוב שתהיה לבושה, חבושה בכובע ותחת שמשיה, ותקפידי שהיא שותה/יונקת מספיק. רוב קרמי ההגנה מהשמש ניתנים למריחה מגיל חצי שנה ומעלה. קיים קרם הגנה של חברת מאמי-קר (SPF 15) שניתן לשימוש מגיל אפס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות