טרייטס קומפאונד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/04/2014 | 07:38 | מאת: רוני

לוקחת אותו בבוקר ומרגישה חולשה האם לאכול לפני ורק אחרי זה לקחת את הכדור כמוכן אני לוקחת לפני השינה חצי כדור לופרסור דייבטס 200מ"ג עד עכשיו לקחתי שלם אך זה עשה לי לא טוב והרופא הוריד לי לחצי ,מה דעתך האם יש תרופות חדשות מדור חדש שלא יגרמו לי תופעות לואי ראוי לציין שפעם לקחתי אנלפריל ונורווסק שגם הם לא הטיבו עימי ,ועדיין לחץ הדם שלי גבוה בגלל סינדרום החלוק הלבן בבדיקת הולטר המצב היה טוב יותר אשמח לחוות דעתך

רוני שלום, אם יש חשש לסינדרום החלוק הלבן, כדאי לבצע מדידות לחץ דם בבית. לא ציינת את מינון התרופה שאת מקבלת. במידה ומדובר במינון של 5 מ"ג, ניתן להתייעץ עם הרופא, לגבי מינון נמוך יותר. אין משפחות חדשות של תרופות ליתר לחץ, אך קיימים שילובים אחרים של שתי תרופות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות