גלי חום ותופעות של גיל המעבר.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/04/2014 | 09:36 | מאת: אילנה

שלום ובוקר טוב. אני מבקשת לברר איזו תרופה יעילה לתופעות נגד גלי חום ותופעות של גיל המעבר ניתן להשיג ללא מרשם רופא. אני שולחת אותם לחו"ל ועל כן אין מרשם רופא.

אילנה שלום, ללא מרשם רופא ניתן לרכוש תכשירים המבוססים על צמחי מרפא (תוספי תזונה). לדוג': תכשירים המבוססים על סויה (אסור לנשים בעלות סיכון לסרטן השד ללא התייעצות עם רופא), קוהוש שחור, שיח אברהם, ואנג'ליקה. נשים החולות במחלות כרוניות צריכות לתייעץ עם רופא לפני השימוש בתוספי תזונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות