פמוטידין טבע לא עוזר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/04/2014 | 17:34 | מאת: יוסי

אני בן 42 וסובל מצרבות ואוכל שאינו מתעכל והרגשה שעולה למעלה נתנו לי בהתחלה אומפרדקס ולא עזר לפני חודש נתנו פמוטידין טבע 40 מ"ג כאשר אני לוקח בוקר ובערב ולא עוזר רק נהיה לי מזה צרבות במקום שזה יעזור זה עושה צרבות , למה זה ?

יוסי שלום, אתה צריך לעשות בירור רפואי, כדי לראות אם יש סיבה לתופעות שתיארת (לדוג' בקע סרעפתי או חיידק בקיבה). ניתן לנסות לשלב גם תרופה בשם גביסקון לפני השינה או אחרי ארוחות (נמכרת ללא מרשם, יש לעיין בעלון לצרכן), שיכולה למנוע את הריפלוקס (אוכל "שעולה" למעלה). אמצעים לא תרופתיים: הפחתת צריכת קפאין, מזון חריף או מטוגן. ואכילת ארוחות קטנות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות