תופעות לוואי של pkmerz

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2014 | 08:53 | מאת: rhb,h

בבדיקת fedopa pet הועלה חשד לפרקינסון שמתחבר גם לתסמין קליני של נוקשות ביד האם יש תופעות לוואי לתרופה זו שבאה בנוסף לאזילקט

שלום, לתרופה pk-merz, המכילה את החומר הפעיל amantadine עלולות להיות תופעות לוואי פוטנציאליות. התופעות הנפוצות הן: בחילות, סחרחורות, חוסר שקט, הפרעות שינה, דיכאון, כאב ראש, ועוד. ייתכנו גם תופעות נדירות יותר. פרטים על תופעות לוואי ואזהרות ניתן לקרוא בעלון לצרכן בכתובת: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/3412.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות