לאסר כלורהקסידין משחת שיניים, זמן השימוש.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2014 | 20:08 | מאת: אלדד

השיננית אמרה לי לקחת את זה, אבל הרוקחת לא אמרה לי שזה לשבוע- 10 ימים, ולקחתי את זה לתקופה של חודש וחצי (משחת שיניים), ואני בן 16, זה פגע לי בגדילה? בלב? איך זה פגע בי? זה פגע לי בשיניים בצורה חמורה? קלה? מה אני צריך לעשות במצב כזה. הרוקח שבאתי אליו הפעם אמר לי להפסיק עם זה והביא לי משחה אחרת. אבל מה לעשות עם מה שקרה? בכול זאת, לקחתי חודש וחצי משהו שאמורים לקחת 10 ימים. מה עושים ואיך זה פגע בי

אלדד שלום, הנזק היחידי שיכול להיות הוא הכתמה הפיכה של השיניים. אם אתה מרגיש שינוי בצבע השיניים שלך, התייעץ עם רופא שיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות