g6pd משחה מאלחשת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2014 | 09:16 | מאת: net

שלום האם לבעלי חומר ב g6pd מותר להשתמש במשחה מאלחשת מסוג אמלה/עזרקיאן ? אני רוצה לעשות לייזר במפשעה ולא בטוחה אם מותר לי להשתמש במשחות הנל. תודה

שלום, לא בטוחה שהבנתי. לבעלך יש חוסר ב-G6PD, ואת מעוניינת לדעת אם לך מותר להשתמש בתכשיר מאלחש? בהנחה שלך אין חוסר כזה (או כל מגבלה אחרת כמפורט בעלון לצרכן), אין בעיה שתשתמשי באמלה ותסירי היטב את שאריות החומר מגופך. לגבי עזרקאין, אין מגבלת שימוש בחוסר ב-G6PD. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות