חום גבוה אצל פעוטות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2014 | 22:58 | מאת: מזל

היי. יש לי תינוק בן שנה ושיבעה חודשים. מה אני אמורה לעשות כאשר הוא מקבל רעד נוראי בגוף כתוצאה מחום גבוה?מה הדבר הראשוני שעליי לעשות?

01/05/2014 | 08:33 | מאת: אני

ייתכן כי זה התכווצות אחיין שלי לצערי עבר את זה פעמיים החודש הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לקחת אותו לבית החולים

מזל שלום, את צריכה לפנות לרופא כבר עכשיו. בחלק מהמקרים הוא ירשום לך תרופה להפסקת הפרכוסים ויתן לך הסברים להתנהלות במצב שהילד מפרכס (השכבה על הצד, הרחקת חפצים שיכולים לפגוע בו). בפרכוסים מעל 5 דקות, לפנות לעזרה רפואית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות