משככי כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2014 | 15:11 | מאת: גיא

שלום רב, איזה תרופות משככי כאבים לכאבי בטן כרוניים ניתן ליטול במצב של גסטריטיס/בארט+IBS? (חוץ מנוגדי דיכאון וליריקה) האם ניתן ליטול טרמדקס טיפות במינונים קטנים או טבליות מתחת ללשון? תודה

גיא שלום, האם כאבי הבטן הם על רקע המחלות שציינת? אם לא ידוע הרקע, מומלץ להיבדק ולברר. טיפות טרמדול מתנגשות עם תרופות ממשפחת ה-SSRI ולכן צריך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי השילוב. כמו-כן, תתכן תופעת לוואי של עצירות בשימוש ממושך, ואם עצירות היא מאפיין של ה-IBS אצלך, התופעה יכולה להחמיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות