משחה לאקזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2014 | 22:16 | מאת: מרווה

אני סובלת מאקזמה חריפה בידיים. זה גורם לגירודים קשים ויובש. איזו משחה יכולה לעזור ותקל עליי?

מרווה שלום, הטיפול התרופתי המקובל מבוסס על קרמים/משחות סטרואידלים, וניתנים רק במרשם רופא. חשוב שתשתמשי בסבון עדין ככל האפשר, ותמרחי קרם ידיים טיפולי כמו פלקסיטול, קלינרל או יולקטין. מהתחום הטבעי של תוספי תזונה, ניתן לקחת תוספי אומגה-3, אבץ ופרוביוטיקה. אם את חולה במחלות כרוניות או נוטלת תרופות באופן קבוע,יש להתייעץ עם רופא. ליאת

04/05/2014 | 16:20 | מאת: מרווה

תודה על התשובה רק כעת ראיתי אותה. מתנצלת ששאלתי שוב. אל איזה סבון עדין את ממליצה? האם על סבון נוזלי או מוצק?

מנהל פורום תרופות ורוקחות