היי אני סובלת מפיגמנטציה בפנים עקב ההריון ויש חי ח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/05/2014 | 11:47 | מאת: לי אוטמזגין

היי אנני סובלת מפיגמנטציה בפנים עקב ההריון וחברה שלי גם יצא לה בפנים והיא פנתה לרוקח שהכין לה משחה מיוחדת לטיפול אני מעוניינת לקנות גם משחה שתוריד לי את הפיגמנטציה תודה מראש

לי שלום, משחות וקרמים לרקיחה ע"י רוקח, מצריכים מרשם רופא שבו מפורטים המרכיבים וריכוזם. ניתן להשיג מרשם כזה מרופא עור. קיימים תכשירים מוכנים לשימוש שלא דורשים מרשם רופא כמו איזומד (תרופתי) או clairial (קוסמטי). חשוב שאת וחברתך תקפידו שלא להיחשף לשמש וכן תמרחו קרם הגנה מהשמש על עור הפנים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות