טיפול בנשירה חמורה (גיל 28)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/05/2014 | 11:11 | מאת: מיואשת..

שלום, רציתי לדעת האם יש איזה משהו שיכול לעזור לטיפול בנשירה חמורה מאוד ניסיתי מנוקסי 2 וזה לא עזר במיוחד אולי איזה ויטמינים או משהו אחר נקניתי גם את הרוטס פור הייר אבל אי אפשר לבלוע את הכדורין הם ענקיים.. אודה על עזרתך..

שלום, תכשירים נוספים לנשירה הם סדרת פולטן (שמפו ומוס) וכמוסות הר-בוסט. מבחינת תכשירי ויטמינים לשיער יש גם את מולטי-הייר של סופרהרב ופורקפיל. ייתכן ותכשירים אלה יהיו קלים יותר לבליעה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות