כאבי גרון וצינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/05/2014 | 12:30 | מאת: לירון

יש לי כאבי גרון אם לחה ואף קצת סתום את הלחה אני לא מצליחה כל כך להוציא מה לעשות ואני מטעטשת כמה פעמים והנזלת שקופה מה לעשות?

לירון שלום, ניתן להקל על הסימפטומים ע"י קומבינציית תרופות כמו דקסמול קולד או אקמול צינון ושפעת (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). ניתן להקל על כל סימפטום בנפרד: לכסניות או תרסיס לגרון (טבעי או תרופתי, וטיפול מכייח (תרופתי או טבעי) לדילול הליחה. פני לבית המרקחת שלך לייעוץ מלא. אם הסימפטומים לא חולפים, התייעצי עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות