פוסיקורט קרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2014 | 08:07 | מאת: מיכל

קיבלתי מרופא עור משחה פוסיקורט למריחה על פצע בפנים .כשאני מורחת אני מרגישה לחץ בחזה האם זה נורמאלי? אני יכולה לשים נר אגיסטן כשאני משתמשת בקרם פוסיקורט ?

מיכל שלום, מה שאת מתארת נשמע לא סביר. אם לא נעשה שימוש על אזור נרחב, על עור פצוע או על ריריות הפנים, הסיכוי לספיגה לדם של התכשיר היא מאוד נמוכה. בשימוש על עור הפנים חשוב להקפיד על שימוש קצר טווח. למרות זאת, מומלץ לפנות לרופא בקשר ללחצים בחזה. אין מניעה להשתמש באגיסטן וגינלי במקביל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות