תרופות לטיפול בערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2014 | 21:14 | מאת: שאול

שלום רב, לאחר לקיחת טמסולין(אומניק) סבלתי מתופעת לוואי של נזלת חריפה מאוד שבקושי נפטרתי ממנה וכמובן הפסקתי התרופה.האורולוג המליץ לנסות קסטרל (10 מג), למרות שזה מאותה משפחה. האם יש סיכוי ממשי שתרופה זו לא תגרום אותה תופעת לוואי? (אני חושש מ"ניסויים" כואבים...) תודה,

שאול שלום, גם לגבי קסטרל יש דיווחים על תופעת לוואי של נזלת, אך כנראה שבשיעור נמוך יותר מאומניק. לא ניתן לדעת בוודאות אם תסבול או לא מתופעת לוואי זו, עד שלא תנסה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות