פטרייה בציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/05/2014 | 22:48 | מאת: אור

שלום ליאת - האם יש טיפול חיצוני (משחה / טיפות וכו') שמוכר כיעיל כנגד פטריה בציפורניים של הרגליים ? האם לימסיל ספריי יעיל לבעיה זו ? תודה

אור שלום, ישנם תכשירים למריחה על הציפורן המיועדים לטיפול בפטרת הציפורניים. במצב של מספר ציפורניים נגועות או בזיהום מפושט על כל הציפורן, עדיף לפנות קודם לרופא עור. במצב של זיהום קל על ציפורן אחת, ניתן לנסות לטפל ללא רופא. התכשירים שנמכרים ללא מרשם רופא הם :בטרפן או מיקוסטר (תרופתיים) או תכשירים לא תרופתיים כמו:מיקרוקליר או מיקוסן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות