אלקטוסאין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/05/2014 | 19:22 | מאת: אבי

מהם תופעות הלוואי ?ומימה זה נגרם ?תת פעילות של בלוטת התריס? אני נוטל כדורים של נרומיטן מטבפרמין קרסל ואספירין הם זה קשור לנטילת התרופות הללו האם זה קשור לקרינה שקבלתי בצוואר עברתי הקרנןת והאם אצתרך ליטול לכול החיים את התרופה הזו ומה השפעות שלה ושל שאר התרופות לבריאותי לכול החיים

אבי שלום, כדי לדעת בוודאות ממה נובעת תת הפעילות של בלוטת התריס צריך בירור רפואי. מכיוון שציינת שקיבלת הקרנות לצוואר, יש סבירות גבוהה שזו הסיבה. תופעות הלוואי של הטיפול שכיחות יותר במצב שרמת הורמוני הבלוטה אינה מאוזנת, והן כוללות: דופק מואץ, הזעה, שלשולים, הפרעות שינה, חרדה ועצבנות, נשירה, ועוד. פירוט כל תופעות הלוואי נמצא בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Eltroxin_pt_december_13_1392715287986.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות