ענייני גסטרו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2014 | 07:48 | מאת: נועה

כואבת לי הבטן הכאב הזה העיר אותי.עולה לי האוכל מלפני 12 שעות שאכלתי רק חביתה.יש לי צרבות כל הזמן וכאבי בבטן.אני לוקחת נקסיום 40 בכל יום.האם ניתן לקחת אנציפלמד ופמוטידין.מה בנוסף יכול לעזור?

נועה שלום, האם היית אצל מומחה לגסטרו? כדאי להתייעץ עם רופא לגבי בדיקה לנוכחות חיידק בקיבה. יש מספר אסטרטגיות להקלה על תופעות הריפלוקס. ארוחות קטנות, הימנעות מאכילה לפני השינה, הימנעות מאוכל מטוגן או מתובל, וממאכלים שמניסיונך גורמים לך לצרבת. גם עישון וצריכת קפאין יכולים לגרום לריפלוקס. באופן עקרוני, אין התנגשות בין התרופות שמנית, אך מומלץ להתייעץ עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות