מינון מוקסיפן פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2014 | 13:43 | מאת: ח

שלום וברכה. ביתי בת 7 וסובלת מדלקות גרון חוזרות. רציתי לברר אולי זה בגלל מינון לא נכון של מוקסיפן שקבלה. היא שוקלת 24 וקיבלה מינון של פעמיים ביום 7 cc.האם המינון נכון?ואם לא מה לעשות,אנחנו ביום החמישי לאנטביוטיקה תודה רבה

שלום, המינון שביתך מקבלת הוא בטווח המינונים המקובל לטיפול בדלקות גרון (בגבול התחתון של המינון). אם אחרי 5 ימי טיפול אין שיפור במצבה כדאי לחזור לרופא. חשוב לוודא שמסיימים 10 ימי טיפול מלאים, ואם בכל זאת הדלקת חוזרת יש לשקול החלפת אנטיביוטיקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות