שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2014 | 14:44 | מאת: עינת

שלום רב, ברצוני לדעת איך מורידים הרגל האכלה בלילה הבן שלי בן שנה ועדיין קם לאכול ניסיתי לתת לו שתיה במקום האוכל אבל הוא נרגעה לחצי שעה שעה ואז קם שוב יש ימים שהוא ישן לילה רצוף אבל בלילה שאחריו הוא קם פעם- פעמיים בדרך כלל הוא אוכל באותה שעה לפני השינה

עינת שלום, ניתן להוסיף דייסה לתחליף החלב שאת נותנת. הדייסה תורמת לתחושת שובע ממושכת יותר. מלבד זה, צריך הרבה סבלנות. אחרי כמה לילות, הילד אמור להתרגל לכך שהוא לא מקבל אוכל בלילה. מומלץ להתייעץ עם אחות טיפת חלב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות