פטריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2014 | 23:24 | מאת: מירי

מה מומלץ לשים נגד פטריה בנרתיק?

18/05/2014 | 02:06 | מאת: חנה

תלכי לרופא נשים הוא יביא לך משחה מתאימה לפטריה עדיף לא לקנות על דעת עצמך .

מירי שלום, כדאי לוודא שאכן מדובר בזיהום פטרייתי ולא חיידקי. כשמדובר בזיהום פטרייתי בנרתיק, ניתן ללא מרשם רופא להשתמש בטבליות וגינליות על בסיס החומר הפעיל clotrimzale 200 mg (טיפול ל-3 לילות, יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). במקרה הצורך ניתן להשלים את הטיפול עם קרם אנטי-פטרייתי חיצוני גם כן. במצב של הריון או הנקה או כשלא בטוח בוודאות שמדובר בפטריה, יש להתייעץ עם רופא/ת נשים. אופציות טיפוליות נוספות, שאינן תרופתיות, הן: טבליות וגינליות טבעיות על בסיס פרוביוטיקה וג'ל וגינלי 'פמינה לקטל'. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות