שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/06/2014 | 09:51 | מאת: אדל

לפני חמישה שבועות ילדתי בניתוח קיסרי. הייתי השבוע אצל הגניקולוג והוא נתן לי מרשם לגלולות להתחיל ביום שאקבל מחזור לראשונה לאחר הלידה. אתמול אני ובעלי קיימנו יחסים מלאים ועכשיו אני מודאגת כי הרופא אמר שצריך להמתין שנה עד שנכנסים שוב להיריון בגלל הניתוח. שאלתי היא האם אפשר לקחת פוסטינור למרות שעדיין לא קיבלתי מחזור? לתשובתך המהירה אודה.

אדל שלום, ניתן לקחת פוסטינור גם אם עדיין לא קיבלת מחזור אחרי לידה. אם את מניקה, קחי את הטבליה מייד אחרי הנקה ואל תניקי שמונה שעות לאחר מכן. ליאת

05/06/2014 | 01:34 | מאת: אדל

תודה רבה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות