פצעים ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/06/2014 | 17:53 | מאת: אסתר

היי. אני עושה שעווה ברגליים כבר בערך שנה, כל חודש אצל הקוסמטיקאית. בהתחלה הכל היה בסדר ובחצי שנה האחרונה החלה תופעה מאוד מרגיזה של ציית שיערות מתחת לעור ואני מה שנקרא מפוצצת אותן החוצה, מה שיוצר מעין פצעונים ברגליים ואני כבר לא יודעת מה המחלה, הפצעונים או זה שאני לא מצליחה להביא את עצמי להתעסק בשיערות האלו מתחת לעור. בגדול, איך אני מעלימה את הפצעונים שנוצרים כתוצאה מהוצאת השערה? והאם אפשר למנוע את צמיחת השיירות מתחת לעור?

אסתר שלום, אל תפצעי את העור, כי זה מה שגורם לפצעים. ניתן למרוח עליהם קרם מחטא. אם יש חשש שהפצעים הזדהמו, פני לרופא. כדי למנוע צמיחת שערות מתחת לעור, ניתן למרוח קרם קראפיל או כל תכשיר אחר המיועד למטרה זו. התייעצי עם הקוסמטיקאית שלך לגבי שיטה אחרת להסרת השיער. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות