הרגלי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/06/2014 | 07:48 | מאת: עינת

שלום הבן שלי כבן שנה התרגל לישון אצלנו במיטה גם כשאני מעבירה אותו באמצע הלילה זה תופס בדיוק לחמש דקות הוא מתעורר נרדם אצלנו במיטה ושוב מעבירה אותו למיטתו כך כל הלילה המיטה שלו אצלנו בחדר איך אפשר להעביר אותו בהדרגתיות למיטתו וגם לחדרו הפרטי חשוב לציין שאני גם שמה עליו את היד אם זה על הראש או על הגב שירגיש אותי כשהוא במיטה שלו אבל עדיין מתעורר ורוצה למיטה שלנו תודה

עינת שלום, זאת שאלה שקשורה יותר לתחום החינוך מאשר לתחום הטיפול התרופתי. ציינת שגם כשאת מעבירה אותו למיטתו אחרי שהוא נרדם, הוא מתעורר ורוצה למיטה שלכם, ולכן לדעתי, השינוי צריך להיעשות באופן חד ולא הדרגתי. תוכלי להיעזר בפורום של אימהות ברשת כדי למצוא רעיונות. מהצד הרוקחי, ניתן לנסות תכשיר הומאופתי להרגעה ושינה שמותאם לתינוקות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות