התקפי פניקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/06/2014 | 15:51 | מאת: ליבי

אני סובלת מזה 12 שנים מהתקפי פניקה וחרדה, האם יש טיפול יעיל בתרופה ללא מרשם?

ליבי שלום, הטיפולים שניתנים במרשם רופא נחשבים ליעילים ביותר. טיפולים תרופתיים ללא מרשם מבוססים על צמחי מרפא ויעילים יותר במצבי מתח ועצבנות ופחות בהתקפי פניקה. צמחי מרפא שאינם תרופות (תוספי תזונה) שמקלים בעיקר על חרדה ודכאון הם אשווגנדה, גאבא ורודיולה. אם את מעוניינת בטיפול טבעי או הומאופתי מומלץ לפנות לנטורופת או הומאופת "שיתפרו" את הטיפול המתאים ביותר עבורך. אם את סובלת ממחלות כרוניות יש להתייעץ עם רופא לפני שימוש בתוספי תזונה. ישנו טיפול תרופתי במרשם רופא, שמרכיביו טבעיים (רמוטיב). תוכלי להתייעץ לגביו עם רופא/ת המשפחה שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות