אסטמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/06/2014 | 10:48 | מאת: אמא

הבן שלי(בן שנתים והוא נולד פג) רוב הזמן סובל מחרחורים ונזלת בריאות והוא מקבל טיפול מוניע נגד אסטמה ( מכשיר פלקסטותייד) אך הוא תמיד מתנגד תוך כדי השימוש וכאילו המכשיר לא עזר לו כלום .. האם יש משהוא במקום המשאפים האלו??!!!!

שלום, כדי לתת תרופות בשאיפה לילדים קטנים, משתמשים במשאף בשילוב עם מתקן פלסטי (ספייסר) או באינהלציה. כיום ישנם מכשירי אינהלציה בצורות ידידותיות כמו פינגווין, היפופוטם, רכבת, דינוזאור ועוד. אם הרעש מרתיע את הילד, ניתן לרכוש מכשירי אינהלציה שקטים. אם עקב סרבנותו למשאף יש פגיעה ביעילות הטיפול, התייעצי עם רופא/ת הילדים שלו לגבי אופציה טיפולית בתרופה הניתנת לבליעה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות