דלאצין 150 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/06/2014 | 13:38 | מאת: אלי

שלום רב, פניתי לרופא עור בגלל פצעים שלא עוברים והוא רשם לי דלאצין 3 פעמים ביום למשך כחודש(??), האם חודש זה לא הרבה זמן לאנטיביוטיקה? כמו כן מה עם אלכוהול? אפשר במידה? מסוכן? תודה אלי

אלי שלום, לא ציינת את האבחנה כך שקשה להתייחס למשך הטיפול. קיימים משטרי טיפול של חודש. אין אינטראקציה עם אלכוהול, אך מומלץ להימנע. אם בכל זאת אתה מעוניין לשתות אלכוהול באופן חד פעמי, הקפד על כמות קטנה בהפרש מהתרופה. יש לדווח לרופא על כל תופעה של שלשול חריף שמתפתח במהלך או אחרי הטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות