הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/06/2014 | 23:17 | מאת: ליאה

שלום לך .. אני בהריון בשלשיה בשבוע 21 עד היום אני מרגישה כל היום , נזלת ושיעול מתחילת ההריון , השיעול גורם לי לכאבי ראש חזקים אני לא רוצה לקחת תרופות מפחדת שישפיע על העוברים ... מה אני יכולה לעשות להפחית השיעול , נזלת וכאבי ראש @hormail.com

ליאה שלום, טיפול תרופתי בהריון נעשה רק באישור רופא. כדאי שתתייעצי עם רופא, כי יש תרופות שמותר לקחת בהריון ללא חשש. תוכלי להיעזר בתרסיס מי מלח לאף ובתכשירים הומאופתיים לטיפול בנזלת ושיעול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות