ריכוזית קולג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/06/2014 | 22:55 | מאת: נעה

היי, אשמח לדעת מה הן תופעות הלוואי של ריכוזית קולג, קניתי את הריכוזית לטובת הקלה שלי בריכוז בזמן תקופת לימודים אינטנסיבית במיוחד. חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בריטלין או באף חומר טבעי כדי לחדד את הריכוז בלימודים. מה יכולות להיות ההשלכות בשימוש תקופתי בזה? תודה רבה

נעה שלום, החברה המשווקת של ריכוזית מצהירה שאין תופעות לוואי שליליות משמעותיות בשימוש עם מוצרי ריכוזית. בריכוזית קולג', בנוסף לצמחים שיש בריכוזית הרגילה ישנו גם צמח בשם ג'ינקו-בילובה. תופעות לוואי פוטנציאליות: כמו בכל תכשיר תרופתי או צמחי יכולה להיות תגובה של אלרגיה (שיכולה לעיתים להיות קשה), כאבי בטן, בחילה, כאב ראש. הצמח ג'ינקו בילובה הוא בעל פעולה מדללת דם חלשה ולכן לא מומלץ בשילוב עם תרופות מדללות דם או אחרי ניתוחים גדולים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות