naproxi

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/06/2014 | 12:32 | מאת: שמחה

לקחתי נפרוקסן בצורה של NAPROXI. כל טבלית אחרת של חומר גנרי NAPROXEN גורם לי לבעיות בקיבה. בזמן האחרון לא ניתן להשיגו. האם ניתן להשיג נפרוקסי בארץ? ואם כן היכן? אם לא ניתן להשיג בארץ אשמח לדעת היכן ניתן להשיגו? יתכן ואפשר להשיגו over the counter באינטרנט או בחו"ל. תודה

שמחה לום, על פי בדיקת מלאי מממוחש, בסניף רמת השרון של רשת ניו-פארם, יש במלאי נפרוקסי 500 מ"ג (תרופת מרשם). מומלץ להתקשר לסניף ולוודא שהמלאי תקין והתרופה בתוקף (טלפון: 03-5477067). אם לא תשיגי שם נסי בבתי מרקחת שמייבאים תרופות (ניתן למצוא בגוגל). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות