משחה לטוסיק של תינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/06/2014 | 13:30 | מאת: שמרית

הייי יש לי תינוק בן עשרה חודשים... הבוקר בהחלפה הטוסיק שלו היה ממש אדום כבר מעין כוויות כאלו רציתי לדעת אם ישנה איזה משחה רפואית לזה כמובן שיש לי את המשחות הרגילות אבל לא נראה שזה לא כל כך עוזר איזה משחה היית ממליצה?

שמרית שלום, משחות החתלה רפואיות שאינן דורשות מרשם רופא הן inotyol ו-zincod. אם יש חשש לפטריה, ניתן להשתמש באגיסטן-בייבי. אם יש פצעים אדומים קטנים, כדאי לפנות לרופא לקבלת תרופה במרשם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות