טיפול בצלקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/06/2014 | 14:37 | מאת: אלי

ר.נ. מה ההבדל בין קלו-קוט לבין scarless gel? האם אלו תרופות שונות? מה הזמן המרבי, לאחר ניתוח שגרם לצלקת, בו התרופות הללו יעילות כטיפול בתחושת האי-נוחות שנגרמה ע"י הצלקת? בברכה, אלי

אלי שלום, קלו-קוט וסקארלס הם מוצרים מקבילים המבוססים על ג'ל סיליקון. בסדרת קלו-קוט קיימים גם תרסיס וג'ל עם הגנה מהשמש. התכשירים יעילים עד שנתיים מהיווצרות הצלקת. יש יעילות מסוימת גם לאחר שנתיים, אך היא פחותה בהשוואה ליעילות השימוש עד שנתיים מהיווצרות הצלקת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות