לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/06/2014 | 19:51 | מאת: נועה

התחלתי להיות חולה לפני 10 ימים והרופאה אמרה שפעת סבלתי ולא הבנתי מדוע זה לא עובר וכל הזמן זה החמיר עוד עוד.עכשיו אני שומעת את החירחור ממש חזק וברור.רופאה אחרת גילתה אתמול טראכוברונכיטיס ולא הבינה איל הוזנחתי במשך שבוע וחצי.מה ההבדל בין טראכוברונכיטיס לברונכיטיס?ממש מתפוצץ לי הראש כאבי תופת למעלה בצד הראש ימין.בצילום חזה היה כתוב מוקדים גנולמטוטים מונחים על צלע ימין. מה דעתך על כל זה?

נועה שלום, לפי מה שהבנתי יש לך אבחנה רפואית, ואני מניחה שגם נרשם לך טיפול אנטיביוטי לדלקת. את צריכה לקחת את הטיפול כפי שנרשם לך, ולראות אם יש הקלה. במידה ואין הקלה עלייך לפנות בחזרה לרופאה. טרכאוברונכיטיס זה סוג של דלקת סימפונות שמערבת גם את הטרכיאה (קנה הנשימה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות