תרופות לטיפול בגרד בגרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/06/2014 | 09:58 | מאת: אורה

האם התרופות לגרד בגרון הנרכשות בבית המרקחת, ניתן לרכוש גם ללא מרשם רופא?

אורה שלום, תלוי על איזה רקע הגרד. לכאבים קלים ולזיהומים ויראליים בגרון, ניתן לרכוש תכשירים ללא מרשם. קיימים גם תרסיסים ללא מרשם שמקלים על תופעות של אי-נעימות בגרון. ליאת

23/06/2014 | 21:31 | מאת: אורה

הכוונה לתרופות נגד גרד בגרון ממקור אלרגי, לא עשיתי בדיקה אלרגית אבל בדרך כלל זה מה שנותן הרופא כל פעם משהו אחר, וכבר לא זוכרת מה נתן כי כל מה שלקחתי לא עזר. הבעיה שלי היא שאני משתעלת ואז צריכה לקנח את האף כדי שהשיעול יפסיק ויש לי רק טיפות וזה לא נזלת רגילה. תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות