בקלוסל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/06/2014 | 21:04 | מאת: פיה

שלום, נרשם לי 0.5*2 (חצי כדור של 10מ"ג פעמיים ביום). הכדור מאד מטשטש אותי. אני רוצה לדעת אם אפשר לקחת אותו במנה אחת רק בלילה. מה זמן ההשפעה שלו? האם הטישטוש והישנוניות שהוא גורם זו תופעת לוואי שעוברת עם הזמן (ואם כן כעבור כמה זמן?).

פיה שלום, ראשית, על-פי העלון לצרכן של משרד הבריאות אין לחצות כדורי בקלוסל. את התכשיר הגנרי, lioresal, ניתן לחצות. הנמנום והטשטוש לרוב חולפים עם הזמן (שינויי מינון מהירים מדי עשויים לגרום לתופעה לחזור). משך הפעולה של הכדור הוא 6-8 שעות, ולכן נטילה פעם ביום לא תכסה את כל היממה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות