יובש בנרתיק.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/06/2014 | 21:35 | מאת: גילה

היות. ואני נימצאת. בגיל המעבר יש יובש נוראי קשה לי מאוד. לקיים. יחסי מין אים יש. משחה שאני. יוכלה לשים. בנרטיק

גילה שלום, יש אופציות לרכישת ג'ל לחות וגינלי ללא מרשם (גינומונל לדוג'). יש תכשירי סיכה המיועדים לשימוש לפני קיום יחסי מין, אך השפעתם היא קצרת טווח ולא נותנת מענה לאי נעימות יומיומית. אופציה נוספת היא קרם אסטרוגן הניתן במרשם רופא (מחייב התייעצות והמלצה של רופא). ליאת

14/07/2014 | 17:04 | מאת: Malkastibon@[email protected]

אים. הכדור. עוזר. לחרדות. למתח לפחד חלק אומרים זה. לשינה תודה גילה

מנהל פורום תרופות ורוקחות