ויטמין אי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/06/2014 | 08:04 | מאת: שמרית

יש לי כוויה בסנטר מבייביליס... הכוויה הפכה את צבעה מאדום לחום כעבור שעה. רציתי לדעת אם וימין אי טוב להימנעות מצולקת... או משהו אחר שמומלץ לכוח כוויה בפנים ואם יש אצלכם שמן ויטמין אי?

שמרית שלום, ויטמין E משפר החלמה של פצעים ויכול למנוע צלקת. מכיוון שכוויות נוטות להזדהם חשוב קודם למרוח תכשיר אנטיספטי. יש להימנע מלחשוף את הכוויה לשמש שיכולה לגרום להישארות סימן אדום אחרי ההחלמה. ניתן להשיג אצלנו ויטמין E וכן תכשירים אחרים נגד הצטלקות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות