אנמיה מחוסר ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/06/2014 | 10:12 | מאת: לימור

שלום רב, אני בת 43,נשואה + 4 ילדים בעקבות עייפות קשה ותחושת קור מתמיד ביצעתי בדיקות דם המעידות על אנמיה,הפריטין היה נמוך מאוד-9,ההמוגלובין-11.5, אני הבנתי שכדי להעלות את רמת הפריטין יש צורך בכדורים שונים מכדורי ברזל כרגע אני לוקחת אקטיפירין ורציתי לדעת אם זה מתאים לי ולהמשיך לקחת אותם? כמו כן רציתי לדעת אם זה

לימור שלום, רמות פריטין נמוכות מצביעות ברוב המקרים על אנמיה מחוסר ברזל. הטיפול במצב זה הוא תוסף ברזל. אקטיפרין הוא תוסף ברזל שיכול להתאים לטיפול במצבי חוסר ברזל. חשוב לבצע מעקב, ולוודא שבדיקות הדם משתפרות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות